ZAVRŠENE NAGRADNE IGRE

KANDIT čokolade skupi i super nagrade pokupi

kanditProbajte Kandit proizvode, uživajte u odličnim okusima a tko zna možda osvojite i neku od vrijednih nagrada.

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite izlet u Legoland

toffifeeU nagradnoj igri možete sudjelovati tako što ćete kupiti 3 bilo koja proizvoda TOFFIFEE, izrezati EAN kodove istih te ih u zatvorenoj omotnici sa svojim podacima i brojem telefona poslati na adresu Mepas d.o.o., P.P. 41. 88220 Široki Brijeg s naznakom za nagradnu igru.

Osvoji Rapid sa Nestro Petrolom

nestro1Šaljite kodove na broj 091 212 401 i očekujte vrijedne nagrade: 3 automobila Škoda Rapid, 60 kartica za gorivo od 100 KM i 1200 Nestro majica.

Ako misliš da ti Sprite nagrade ne trebaju, zaobiđi nas

spritePotrebno je pogledati ispod zatvarača promotivnih Sprite 0,5l ili 2l PET pakiranja i provjeriti kôd.  

 

Laško nagrađuje

lasko1Smatraš li se pravim pivoznalcem?

Pokaži svoje zavidno znanje o pivi, odigraj kviz i utaži žeđ Laškim pivom. Osvoji pakete Laškog i druge cool nagrade.  

Like za ljetovanje u Turskoj

avioeUčestvujte u nagradnoj igri Avio Express Travela “Like za ljetovanje u Turskoj” za najlepšu fotografiju sa godišnjeg odmora!

600.000 Pika

pikaZa sve korisnike Pika kartice kao i one koji će to tek postati, pripremili smo veliku nagradnu igru sa vrijednim Pika nagradama.

Otvori i još koju Orbit nagradu osvoji

orbitmOrbit te nagrađuje! Kupovinom specijalnog Orbit 3 pack promotivnog pakovanja odmah dobijaš privjesak na poklon, a imaš priliku da osvojiš Samsung Galaxy S3 mobilni telefon, Samsung Galaxy Tab 2 i druge atraktivne nagrade.

MasterCard Shop&Fun

sparkasseProvuci min. 50KM sa svojom MasterCard Shop&Fun karticom i osvoji vikend za dvoje u Istanbulu ili odlazak na utakmicu Zmajeva u Bratislavi!

Ledo Medo putuje

ledo-medoPošalji bilo koja tri omota sladoleda od 1,50 KM (Ledo Medo, Macho čokolada ili Macho vanilija) i bilo koja tri omota sladoleda od 1,00 KM (Snjeguljica, Njofra ili Capri).

 

twitter