ZAVRŠENE NAGRADNE IGRE

Quattro nagrađuje u valovima

ledo120Ljeto je sve bliže, a maštanje o idealnom odmoru sve intenzivnije. Uz Ledo Quattro sladolede ove godine osvojite 2 ljetovanja na Jadranu!

 

Ledo je za vas pripremio veliku nagradnu igru koja počinje 27.04.2015. i traje do 30.06.2015.

Laško vas vodi na Sarajevo Beer Festival

laskobeerU susret najuzbudjljivijem i najočekivanijem događaju u ovoj godini – Sarajevo Beer Festivalu, koji će se održati zadnji vikend u mjesecu maju, Laško pivo BiH organizira NAGRADNU IGRU pod nazivom „ Laško pivo vas vodi na Sarajevo Beer Festival“.

Stop gladnom gremlinu

snickersUploadaj #gremlinselfie - svoju orginalnu autorsku fotku na kojoj grizeš otvoreni Snickers kao gladni gremlin!

 

Podijeli i glasaj jer najgladnije nagrrrađujemo! Osvoji putovanje, iPod ili fotoaparat!

Nagradna igra "KAO TI"

kras120Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je prikupiti 5 (pet) različitih bar code-ove sa bilo kojeg Kraševog proizvoda,

Tuzlansko piješ i auto dobiješ

tuzlansko120Nagradna igra je počela 20. marta 2015. godine i traje do 31. avgusta 2015. godine kada će biti finalno izvlačenje na kojem najsretniji igrač osvaja automobil Škoda Citigo.

Kraljica svih kava Vas nagrađuje!

franck120Sudjelujte u novoj Franckovoj nagradnoj igri u kojoj vas nagrađuje kraljica svih kava! Sakupite i pošaljite bar kodove s bilo kojih pakiranja Jubilarne kave, u ukupnoj težini od 1kg.

U FIS-u kupuješ, Citroenom putuješ

fis120U povodu obilježavanja 23 godine uspješnog poslovanja kompanija FIS za svoje vjerne kupce priređuje paket rođendanskih aktivnosti.

Dočekaj ljeto uz PAN

pan120U periodu od 1.5. do 15.6.2015. pošaljite kod koji se nalazi sa unutrašnje strane čepa i učestvujte u svakodnevnim nagradnim izvlačenjima u kojima možete osvojiti nagrade.

Svaka Pilka, nova prilika

pilka120Kupite proizvode sa oznakom Pilka – Pilka kobasica, Pilka pašteta i Pilka hrenovka, prema Vašem ukusu, u vrijednosti od 5 KM ili više, i učestvujte u nagradnoj igri.

Osvoji put na Ibizu

heineken120I ovog proljeća živi šampionski s Heinekenom! Pronađi kod spod čepa promotivnog pakovanja Heineken boce 0,33l, unesi kod, i osvoji putovanje na Ibizu na finale UEFA Champions Legaue. Heineken - službeni sponsor UEFA Champions Legaue.

twitter